Provizorní členský průkaz Alpenverein

– Po provedení on-line registrace je třeba provést úhradu členských poplatků bankovním převodem, výše poplatků včetně čísla účtu a variabilního symbolu platby je uvedena na konci registračního on-line formuláře.
– Systém je nastaven tak, že jakmile bude na účet OEAV připsána částka za členské příspěvky, obdrží zaregistrovaný člen OEAV během krátkého časového úseku na email, který uvedl na konci on-line registračního formuláře, tzv. Provizorní členský průkaz.
– Na Provizorním členském průkazu je uveden seznam všech objednaných služeb vč. výše plateb za tyto služby. Provizorní členský průkaz je tedy současně dokladem a potvrzením o registraci členství a dokladem o jednotlivých objednaných službách (připojištění trvalé invalidity, předplatné časopisu lidé&HORY a další) a obsahuje i výše uhrazených částek za jednotlivé služby.
– Provizorní členský průkaz garantuje všechny výhody členství, tj. např. slevy na chatách i platnost pojištění v celém rozsahu pojistných podmínek platných pro členství v OEAV.
– Provizorní členský průkaz obdrží při registraci jak stávající člen AV, tak i každý řádně zaregistrovaný nový člen
– Provizorní členský průkaz má vedením Rakouského Alpenvereinu (alpenverein.at) odsouhlasený tvar a je platný 21 dní od okamžiku, kdy klient obdrží tento průkaz v elektronické podobě na svůj email. Na průkazu jsou zmíněné časové údaje definovány.
– Zachován zůstává originál průkazu AV pro každý rok – ten bude stejně jako dosud po provedené úhradě obratem zasílán z centrály OEAV na adresu, kterou uvedl člen AV v registračním formuláři.
– Provizorní členský průkaz s celosvětovou platností a funkčností je v současné době provozován pouze pod systémem OEAV Innsbruck/Praha
– Provizorní členský průkaz je certifikován a ochráněn proti zneužití.

prukaz-provizorniprukaz2016